Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: desembre, 2020

Ja arriba el solstici d'hivern

Imatge
Aquest any 2020 hem estat totes i tots en confinament, des de Comediant de carrer us volem desitjar que l'any que bé sigui millor, i s'acabi aquesta pandèmia. L'any que ve esperem que sigui un any ple de cultura. Esperem que aquest nadal, totes i tots poguem fer les diferents festivitats del solstici. Aquest 2021 el volem iniciar fent-vos un recull de casi totes les comparses de cavallets del nostre país.

MOSTRA CULTURAL AL COL·LEGI SANT JAUME- LES HEURES DE LLEIDA

Imatge
A la temporada del 2018/2019,el col·legi Sant Jaume-Les Heures de Lleida va dur a terme un intercanvi amb alumnes de diferents edats. Quant els alumnes de fora van venir,es va organitzar una mostra a on hi van participar els capgrossos d'Alsamora i l'Esbart Arrels de Lleida. Nosaltres també vam fer una xerrada sobre els capgrossos,els gegants,i el bestiari festiu. Els diferents alumnes van gaudir molt,i nosaltres també ho vam fer.

Exposició a Mequinensa (15-18 d'agost de 2019) Sala Miguel ibarz

Imatge
Al 2019 vam tenir la sort de que l'associació cultural Coses del poble de Mequinensa ens deixés dirigir, coordinar i dissenyar una exposició sobre cultura tradicional. Aquesta exposició portava el nom "l'Univers dels gegants" i es basava en ensenyar a la gent del poble com funciona aquest món meravellós. Aquesta exposició va ser l'exposició més visitada de totes les que a organitzat l'associació Coses del poble de Mequinensa, i a on va participar més gent jove. En ella també vam fer dos tallers, un per per crear un gegantó per que els nens i nenes del poble el puguin portar i l'altre que es basava en pintar dibuixos de gegants.